VoxVote - The Voice of Your Audience

Gratis en gemakkelijk stemmen met je mobieltje. Stemmen zonder stemkastje. Resultaten direct live in een grafiek.


Nu direct zelf proberen? VoxVote is gratis te gebruiken. Lees meer op de website www.voxvote.com

woensdag 29 juli 2015

Facebook en LinkedIn op je vakantie? Tuurlijk het kan omdat het mag.

Tja, ben je al maanden druk, en toch vaak online, dan klik je snel alle linkedIn onzin weg, en heb je geen tijd om te lezen, of je denkt. "Dat lees ik wel een andere keer".

Maar die andere keer die komt nooit. Je verzuipt in de content die je nog zou willen lezen. En meestal is het onzin content en bovendien gortdroog geschreven, dus ik dacht. Zit je op de camping met crapy WiFi of een te dure databundel in het buitenland. Ga ik toch proberen om je te overtuigen dat je verder moet lezen. Althans, het lezen voor jullie dat kost minder tijd dan het schrijven voor mij...

Even een beetje  achtergrond. Dit artikel gaat niet over drank, sex and rock & roll. Maar over VoxVote, mijn 2e startup. Ik zit op dit moment op een berg in Italië, buiten is het 38 graden en het is eigenlijk nergens te harden. Al geniet ik wel van de vakantie hoor. Maar ik dacht, ik pak een biertje en schrijf een blog over mijn startup.
Verder lezen? Alleen als je.....
  1. Zelf wel eens een presentatie geeft
  2. Je wel eens naar een duffe PowerPoint presentatie staart en bijna in slaap valt
  3. Je toch niets beter te doen hebt.
Huh? Gaat het nu ineens over het geven van presentaties? Ja en nee. VoxVote is een gratis web-based stem systeem die je online kunt gebruiken. Je verzicht van te voren een paar vragen. En je publiek kan live anoniem stemmen. Vroeger moest je daar stemkastjes voor huren, nu kan het gratis met je mobieltje.
Met VoxVote voeg je interactie toe aan verhaal. Je kunt een live poll / meting doen en direct de resultaten bespreken.
VoxVote is inmiddels ruim een jaar oud en wordt op alle continenten gebruikt. Daar zijn we heel blij mee. (Ok, Antartica daar zitten we nog niet). Elke keer als iemand VoxVote gebruikt, dan zitten er weer anderen in de zaal (of buiten) die denken, hé dat is handig voor onze teammeeting volgende maand op de Mokerheide.

Wat kun jij ermee?
Ik denk dat het goed is dat je eens door alle openbare resultaten heen bladert, (http://www.voxvote.com/nl/events) wellicht doet je concurrent al iets met VoxVote. Of bekijk de hilarische vragen en antwoorden van anderen.

Maar nog belangrijker: Probeer het eens een keer. Wellicht kun je enorm besparen op de huurkosten van stemkastjes, clickers of andere jaren 90 systemen.

En nog beter.... VoxVote doet het geweldig in indoor powerpoint / prezi / keynote verhalen, maar liever zou ik met VoxVote een Man of the Match verkiezing willen organiseren in een voetbal tempel. Kortom, wie kan mij een ingang verschaffen bij een Voetbal of andere club die snapt hoe leuk het is voor een heel stadion om interactief een stem ronde te doen met 20.000 of meer mensen tegelijkertijd. De uitslag moet natuurlijk live op het scorebord of de reclameborden komen.

Moet lukken toch? Wij hebben de techniek, en sponsoren/leveren die gratis. Jullie de contactpersoon die dit aandurft in Nederland of erbuiten?
Een keer gratis proberen? https://designer.voxvote.com

Salute!

Vincent van Witteloostuyn
VoxVote Founder

www.voxvote.com
06 83 33 51 56

Geen opmerkingen:

Een reactie posten